Onze balans is uw balans

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door In Balans met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. In Balans verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door In Balans worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht

Aansprakelijkheid

In Balans aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. In Balans aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op deze website opgenomen informatie en tarieven. Hoewel In Balans alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is In Balans niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen

Verwijzingen naar sites die niet door In Balans worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel In Balans uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door In Balans worden onderhouden wordt afgewezen.

Wij zijn u graag van dienst, en bespreken graag persoonlijk de diverse mogelijkheden met u.

 

Doelgroepen & Dienstverlening

De cliënten waarvoor wij actief zijn, bestaan o.a. uit kleine en middelgrote bedrijven die actief zijn op het gebied van detailhandel, groothandel, horeca, dienstverlening, Industrie, transport, land-en tuinbouw en overige sectoren.

Lees meer...

Financiële- & Loonadministratie

Iedere ondernemer in Nederland wordt geacht een financiële administratie, ook wel boekhouding, genoemd bij te houden. Deze financiële administratie dient als grondslag voor het verstrekken van interne en externe informatiebehoeftes.

Lees meer...

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor het zelf voeren van een administratie door zelfstandige ondernemers wordt te vaak nog uitgegaan van een financiële besparing, echter deze besparing is ons inziens een besparing op korte termijn. Voor het juist voeren en bijhouden van een administratie, dient u de nodige kennis van boekhouden en de complexe regelgeving te hebben.

Veel startende ondernemers voeren eerst zelf hun administratie. Dit kan op het eerste oog voordelig lijken, immers zij hoeven geen boekhouder te betalen. In de praktijk blijkt het voeren van de eigen administratie echter tijdrovend en levert veel ergernis op.

De ervaring leert ons dat de administratie veelal op het laatste moment wordt bijgewerkt. Dit levert vaak geen tijdig en goed inzicht in uw financiële zaken.

Het niet juist administreren, en de problemen die daardoor kunnen ontstaan, kunnen lijden tot een zelfs nadelige financiële situatie voor de desbetreffende ondernemer en zijn bedrijf. Bedenk daarbij dat wanneer u zelf de administratie voert u ongetwijfeld over een groot aantal onderwerpen geïnformeerd wenst te worden, deze individuele en vaak tijdrovende info gesprekken worden tegen een veelal duurder uurtarief aan u in rekening gebracht, waarom dan niet in één pakket en alles onder één dak ??

Een andere factor welke een grote rol kan spelen in de overweging om niet zelf uw administratie te voeren is tijdsbesparing

Door onze jarenlange specialistische kennis binnen het MKB,kunnen wij voor u een adequaat, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige boekhouding voeren. Bovendien stelt onze ervaring en kennis van de actuele financiële praktijk ons in staat om allerlei zaken snel af te handelen. Zaken die u als ondernemer heel wat zoek- en regelwerk kosten, zoals de aangifte omzetbelasting, boekingen, debiteuren- en crediteurenbewaking, facturering en journalisering. Uitbesteding van deze werkzaamheden betekent dus dat een ondernemer uren per week wint die hij kan besteden aan datgene waar hij goed in is: namelijk ondernemen.

Een ander niet onbelangrijk punt is de persoonlijke benadering en ondersteuning die wij u als "IN BALANS" kunnen bieden.

 

In Balans Administratiebureau | Teun & Louise Uithol | Ambachtshof 39 | 2411 GE Bodegraven | Tel. 0172-610004 |

Mobiel 06-29231928 | ING Bank NL75INGB0658719947 | www.inbalans-administratiebureau.nl | info@inbalans-administratiebureau.nl


KVK Rijnland 28117632 | Becon nr.525741