Onze balans is uw balans

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door In Balans met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. In Balans verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door In Balans worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht

Aansprakelijkheid

In Balans aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. In Balans aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op deze website opgenomen informatie en tarieven. Hoewel In Balans alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is In Balans niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen

Verwijzingen naar sites die niet door In Balans worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel In Balans uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door In Balans worden onderhouden wordt afgewezen.

Wij zijn u graag van dienst, en bespreken graag persoonlijk de diverse mogelijkheden met u.

 

Doelgroepen & Dienstverlening

De cliënten waarvoor wij actief zijn, bestaan o.a. uit kleine en middelgrote bedrijven die actief zijn op het gebied van detailhandel, groothandel, horeca, dienstverlening, Industrie, transport, land-en tuinbouw en overige sectoren.

Lees meer...

Financiële- & Loonadministratie

Iedere ondernemer in Nederland wordt geacht een financiële administratie, ook wel boekhouding, genoemd bij te houden. Deze financiële administratie dient als grondslag voor het verstrekken van interne en externe informatiebehoeftes.

Lees meer...